Translation missing: nb.general.accessibility.skip_to_content

Belvas sukkerfrie trøfler er endelig tilbake! Belvas sukkerfrie trøfler er endelig tilbake!

Belvas sukkerfrie trøfler er endelig tilbake!

Vilkår & betingelser

Ved bestilling inngås en kjøpsavtale først når Økohjertet (OÜ Clear Life Europe) har bekreftet bestillingen med en ordrebekreftelse på e-post. Ordrebekreftelsen genereres automatisk av databasen vår uten noen manuell kontroll. Ved eventuelle feil i f.eks. oppgitt pris og leveringstid forbeholder vi oss retten til å korrigere dette senere. Ved bestilling og kjøp av produkter har du samtidig akseptert og godkjent gjeldende betingelser og vilkår.

1) Registrering
For gjennomføre et kjøp på okohjertet.no må du registrere deg som kunde. Kundekontoen oppretter du underveis når du foretar ditt første kjøp. Registreringen krever at du har en gyldig e-postadresse. Vi sender til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen.

2) Dine opplysninger
Du må være fylt 18 år for å foreta kort- og kredittkjøp på okohjertet.no. Avtaler med mindreårige kan ikke inngås uten foresattes godkjenning, og en bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år. Du står selv ansvarlig for at dine adresseopplysninger er korrekte og oppdaterte. Alle personopplysninger behandles i henhold til personvernloven. Økohjertet er ansvarlig for behandlingen av de personopplysninger som du som kunde gir til oss. Personopplysninger kan brukes av Økohjertet for å administrere, opprettholde og utvikle kundeforholdet samt for å markedsføre øvrige produkter fra Økohjertet.

3) Priser
Samtlige priser oppgis inkludert merverdiavgift (moms), med mindre noe annet er oppgitt. Vi reserverer oss mot trykkfeil, og forbeholder oss retten til å korrigere priser og feilaktig informasjon. Avgift for frakt kan legges til, og det samme gjelder for eventuelle avgifter for ulike betalingsmåter. Ingen øvrige skatter eller avgifter legges til.

Fraktkostnaden vil vises i kassen, slik at du har full oversikt over alle kostnadene før du gjennomfører handelen.

4) Frakt og levering
Vi tilbyr levering via Posten og Helt Hjem.

5) Leveringstid
Normal leveringstid er 2-4 virkedager. Enkelte strekninger 4- 5 virkedager. Egne leveringstider vil gjelde før høytider og helligdager.

6) Betaling
Du kan betale med kort hos oss. Dette er naturligvis 100% sikkert og du som kunde er helt trygg. Vi gjør oppmerksom på at kortet ditt ikke belastes før vi sender varen fra oss til deg. Du vil derimot kunne se at beløpet er reservert på ditt kort.

Du kan betale med Visa og MasterCard, eller få tilsendt faktura.

7) Garanti
Garanti gis i følge forbrukerkjøpsloven

8) Angrerett og returer
Angre- og returrett gis i følge forbrukerkjøpsloven

9) Informasjon om informasjonskapsler
Okohjertet.no benytter informasjonskapsler (cookies). Dette er en tekstfil som sendes fra en nettside til datamaskinen din, der den er lagret enten i minnet eller som en tekstfil. Informasjonskapsler tillater oss å kjenne deg igjen automatisk når du besøker nettstedet vårt. Nettleseren din må akseptere informasjonskapsler for at du skal kunne legge varer i handlekurven. Hvis nettleseren din er satt til å avvise informasjonskapsler fra vår nettside, vil du ikke vil være i stand til å fullføre handelen. Les mer om bruk av informasjonskapsler her.

10) Copyright
Innhold på okohjertet.no er OÜ Clear Life Europe sin eiendom. Dette innhold er beskyttet etter opphavsrett, markedsførings- og varemerkelovgivning. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder beskrivelse av produktene, bilder/grafikk, design og layout og annet innhold på sidene ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er tillatt etter lovgivning eller etter samtykke fra OÜ Clear Life Europe.

11) Kundeklubb
Når handler på okohjertet.no samler du poeng på alle dine kjøp. Poengen kan brukes som rabatt ved fremtidlige kjøp.

12) Personvern
Vår personvernerklæring er også en del av våre vilkår. Les den her: Personvernerklæring.