Raw Kakaosmør

104 kr

Vårt kakaosmør er ikke varmebehandlet, 100% raw!
Økologisk sertifisert.

Bruksområde
Kakaosmør, eller kakaofett, er en hvit masse som finnes på insiden av kakaobønnen og kallpresses ved fremstilling. Kakaosmør brukes ved laging av sjokolade eller andre kalle desserter. Smøret kan også brukes ved fremstilling av kosmetikk, håndsåpe, lotion og hudpleieprodukter.

Kakaotype: Criollo
Rawfood-kvalitet: Ja
Økologisk: Ja
Glutenfri: Ja
Opprinnelse: Peru